- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hát hiszem is meg nem is, hogy ? volt, mert sok hülyeségbe bele lehet rángatni csak annyival, hogy nem mered és persze neki is megvannak a maga titkai, akárcsak nekem. Meg van valami lány is, akire még kedden ráhozta a frászt. Szerinte meg igenis ? volt, meg ha a rend?rség is így gondolja, akkor biztosan, hacsak nem találnak valamit ami kimenthetné ebb?l..." csóválja meg a fejét inkább a padlót bámulva.
-"Meg még itt van ez is... Tudom, hogy nem kellene ennyire megviseljen, de így él?ben egészen más, mint egy filmben. Még egy tridfölvételen sem látod ilyennek annak az arcát, akit lel?nek." törli meg egy kicsit a szemeit. Mondjuk te sem láttad a fickó képét, de el tudod képzelni, hogy te milyen arcot vágnál az utolsó pillanatban, ha tudod, hogy a halál nyargal a nyomodban és be akar falni. Így elképzelve azt a pánikot ami az illet? arcára fagyhatott, már nem csodálkozol, hogy Erika így kikészült, f?leg ha azt is beleszámolod, hogy a varázslók sokkal fogékonyabbak az érzelmekre, nem beszélve a sámánokról. [Például Azumi, csak neki ott a hite és ha elhiszi, hogy néhány söpr?mozdulat el?zi ezt a dolgot, akkor az valószín?leg nála m?ködik is, csak jó kérdés, hogy csak számára, vagy mások számára is...]
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nem tudom mi ez az Ízises összejövetel, de ha házakról szól, akkor mindenképpen érinthet engem is, szóval nem tagadhatod meg a lehet?séget, hogy elmenjek veled. Nem kell egyedül menned sehova, majd én segítek elviselni. - kis mosoly
- Ígérem nem fogok idiótán kinézni, meg idióta kérdéseket feltenni és úgy összességében megemberelem magam, ha meg pont azt kellene megmutatni, hogy van a házban mérnök is és igenis jól érzi magát, nos ez szintén nem fog gondot jelenteni. A többi ház tuti, hogy el fog minket ismerni záros határid?n belül, ha még nem tették volna meg.
- Hát igen, hallottam Ottoról. Oké, hogy sok hülyeségre rá lehet venni, de a nemi er?szak mégiscsak túlmutat a szimpla hülyeség fogalmán. Szerintem azért nála is van egy határ, nem hiszem, hogy valóban b?nös lenne. Meg azt is hallottam, hogy az öreg Keisinger hogy reagálta le a dolgot. Hát ha valaki, akkor ? kideríti az igazságot. Csak amennyit nekem mondtál a mágia kapcsán, abból tudom, hogy képes az emberek fejébe látni, neki nem lehet hazudni, ha pedig meggy?z?dött arról, hogy Otto ártatlan, a zsaruknak is tuti, hogy be tudja bizonyítani valami hasonló furmányos varázs módszerrel, ezt biztosan jobban tudod nálam. Így én nem aggódnék a helyedben, Otto ügye a lehet? legjobb kezekben van, elvégre mégiscsak egy mágus mester, vagy hogy is hívják a magasrangú varázslókat, foglalkozik vele.
- Erre a mostani esetre meg ne is gondoljunk. Persze, én ezt könnyen mondom, de te is tudod, hogy senki nem tehet arról, hogy egy szörnyeteg mászkál a környéken. Mostanra már az is lehet, hogy az Animal Controll elit emberei rég elkapták. Persze senkinek nem kívánnék ilyet soha, de én inkább örülök neki, hogy nem engem kapott el. El?tte fél órával mentem el itthonról, akkor már itt lehetett valahol.
- Mindenesetre most próbálj meg pihenni, ha nagyon nem megy, elmegyünk egyet friss leveg?t szívni, kicsit kiszell?ztetni a fejed, hátha egy kiadós séta megteszi a hatását. Vagy lenne kedved bármi máshoz?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Igen, házról van szó, de téged ez pont nem fog érinteni." mondja kicsit álmos félmosollyal. "Az Ízisz Társaság házai kimondottan n?i házak. Nem hiába emlegeti ?ket leszbitanyáknak Kathy és Azumi, még ha kicsit túloznak is."
-"Én egy kicsit többet hallottam, ez a másik dolog amiért nem tudtam aludni. Ha nem a rémálmok vertek föl akkor egy kósza SMS. Szerintem mostmár csak id? kérdése, hogy Ottot mikor engedik haza. Tudom, hogy sok hülyeségre rá lehet venni, de ha pont most akadt mellette valaki, aki nem családtag és meg tud a környezetében maradni öt percnél tovább, szerintem semmiképpen nem akarja elszalasztani ezt. Még jó is, hogy eszembe jutott ez most..." mondja és kicsit a kelleténél többször javítgatva, de bepötyög valamit a telefonjába. Körülbelül annyira éber, mint az a marslakó, aki most hajtott végre kényszerleszállást a Földön, de azt is csak úgy tudta megoldani, hogy mandínert csinált a Holdról.
-"Háát..." sóhajt föl kimerülten ahogy megint fölhozod a dolgot "Azt hiszem én nem fogom tudni egy ideig kiverni a fejemb?l. Igazából nem kívánom, hogy megértsd, de én ott..." egy kicsit szünetet tart, gondolkodik, keresgéli a szavakat, majd folytatja "Éreztem valamit és szerintem még igen sokáig érezni fogom a környéken, valahol a hátam mögött, amikor épp háttal állok annak a helynek. Ezeknek persze nyoma marad és egy bizonyos mennyiség? nyom után elérnek ezek egy olyan szintet amikor már zavaróak. Nekünk különösen. Ez azzal az Asztrális síkkal kapcsolatos, ha emlékszel még rá..."
-"Ha akarod szívesen elmegyek veled sétálni, legalább addig se arra gondolok, hogy ugyan hol és mi bujkál és honnan fog majd el?jönni, amikor este hátat fordítok. Tudom, körbenézhetnék az Asztrális síkon, de ebben a házban nem merek. Keisinger bácsikám se ok nélkül állította föl azokat a korlátokat. Valamit itt akar tartani még egy ideig és azokat akik kinn vannak meg odakinn. Utána tudom, hogy meg fogja tisztítani az egészet, de addig nem sok mindent lehet ez ellen tenni. Ha akarnám, meg tudnám törni, persze segítséggel, de vele se akarok kitolni, ha már olyan sokba került neki ez a hely és elvileg a Nobel díjat is jelentheti, eddig meg nem volt vele sok gond, csak most attól félek, hogy ez az eset kicsit nagyot nyomott a latban... Majd beszélek vele err?l is..."
Csapat riadó!
Majd már menet közben:
- Ezek szerint van már valami fejlemény Otto ügyében, lehet tudni, hogy mit találtak? Remélem valamit, ami meger?síti az ártatlanságát, szeretnék majd elsütni el?tte pár hülye poént a börtönben zajló szexualitásról.
- Ne aggódj, nem leselkedik sehol semmi, ha meg mégis, majd én megvédelek t?le. Talán nem látszik, de kemény vagyok ám, mint a vidia. - Majd mutatom keménynek nem éppen nevezhet? bicepszemet, amin az M-es pulcsi is eléggé lóg, csak hogy legalább megmosolyogtassam Erikát
- A bácsikád pedig nem hiszem, hogy engedne itt lakni, ha bármi gond lenne vele, igazából én egyre jobban bízom a mágiában azóta a bizonyos villám óta, meg az elementálok erejét ismerve. Ha azt mondod, hogy a bácsikád ereje még a tiédet is meghaladja, akkor tuti, hogy nincs itt semmi baj. Szépen elvégzi a neki szükséges kutatásokat, aztán kipucolja az egész asztrálsíkot.
- De lássunk egy kellemesebb témát, ismersz egy jó helyet errefelé, ahol nyugalom van és alkalmas az efféle fej szell?ztetésre?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha nem zavar, sétálhatunk egyet a Charles St. környékén. Nem tudom mennyit voltál a Public Garden környékén, de az egy szép, nyugalmas zöld terület. Elég sokan szokták meglátogatni, f?leg tavasz környékén, szóval ilyenkor már nyugalmas szokott lenni."
-"Otto ügyében csak annyit tudok, hogy voltak valami Gatyátlan Kalózok vagy kik és az egyikük németül beszélt, így a hülye név, meg a német nyelv miatt egyb?l Ottora gondoltak. Meg volt valami lány az évnyitón, aki szállást keresett és Otto mindenképpen be akarta ide rántani, gondolom csak azért mert jól nézett ki. Persze a lánynak egyb?l Otto kattant be, amikor az egyik ismer?sét ezek a Gatyátlanok megtámadták, a rend?rök meg elvileg csak utána néztek. ? biztos ebb?l is valami hatalmas hülyeséget fog kihozni, de hogy odabenn nem meri majd senki se zaklatni az biztos. Amikor kijönnek, biztos, hogy szeretnék majd a fontosabb részeiket egyben megtartani, ha viszont a bácsikám meghallja, hogy valami történt a fiával..." itt persze már le is fut benned az összes lehet?ség, hogy Keisinger professzor mit m?vel majd azokkal, akik zaklatni merészelik Ottot, így ha jól sejted, a közelébe se mernek majd menni, nemhogy bántalmazni, vagy valami perverzségre kényszeríteni. Senki sem szeret ugyanis egy igen rossz hír? mágus segítségével tizedmásodperc alatt ózonillatú fuvallattá el?avanzsálni.
Amikor az izmaidat mutogatod Erika elmosolyodik. Látszik, hogy nem akar megsérteni, de mégis az jár a fejében, hogy valószín?leg a helyzet fordított lenne.
-"Igazából ha bármi NAGYON NAGY gond volna vele, akkor nem engedett volna minket ide beköltözni, de szerintem néha egy kicsit túlbecsül minket. Azt tudta, hogy itt háttérzajjal kell számolni, de szerintem nem gondolta, hogy ilyen jelleg?vel. Legalábbis igencsak vakarta a fejét amikor megérkeztünk, aztán eldöntötte, hogy ez a miénk lesz, míg ?k meg a nagynénémmel máshová költöznek be. Gyanítom sejtette, hogy ha Mina néni két percnél többet tölt ebben a házban, akkor rövidesen el kell majd adniuk. A nénikém kicsit paranoiás, de nem is csodálom. Keisinger professzor kicsit furcsa figura, nameg Otto is örökölt bizonyos dolgokat valahonnan, ha érted mire célzok." mondja, ahogy elsétáltok az egyik kisebb ösvényen. Szerencsédre most gyakorlatilag támogatod [kicsit még mindig bizonytalan] így úgy néz ki, mintha egymásba karolva sétálnátok és ? meg a válladra volna borulva. Páran persze megnéznek benneteket, egy közeli pad fel?l meg még hallod is, amint az egyik lány megjegyzi a kedvesének, hogy "Nézd, de romantikus! Bezzeg veled nem lehet ilyen nyugodtan sétálni! Vagy folyton csak rohansz, vagy ki sem lehet kergetni a Mátrixból!" [A srác persze el?bb csak zavartan néz, hogy "Tessék? Mit mondtál?" majd kihúzza a fejéb?l a csatlakozót és kicsit vörösen pillantva a lány felé megjegyzi, hogy "Bocsi...".] Szerencsére ebb?l Erika nem sok mindent vesz észre,de ha mázlid van, ez arra pont elég lesz, hogy senki se akarjon rámozdulni, hisz elvileg már foglalt...
Csapat riadó!
- Jó ötlet volt ide jönni, valóban szép kis hely. Majd ha ráérsz, megmutathatnád a város többi meglátogatást érdeml? környékét is, szívesen sétálnék veled többször is. - mondom, majd el is pirulok kicsit, mert egyrészt ez most talán túl ?szinte, másrészt nem biztos, hogy pont ide ill? pillanat
A srácon meg er?teljesen elmosolyodok, mert igazából megértem, én se mennék messzire a Matrix nélkül, bár érdekes módon most valahogy nem hiányzik. Egy kicsit furcsa is a szituáció, nem igazán tudom mit kellene mondanom vagy csinálnom, de végülis amíg van téma, addig oké. Szóval kerüljük a kínos csendet és csak lesz valami.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?